ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ;

0   σχόλια

Από την εποχή που πηγαίνατε σχολείο και χωνόσασταν στην τουαλέτα όλοι μαζί για συγκριτικό τεστ έχουν περάσει χρόνια πολλά! Όμως στο μυαλό σας είναι μόλις χθες που ανακαλύψατε ότι δεν είστε ο πιο προικισμένος της τάξης.

Ας το παραδεχθούμε οι περισσότεροι άνδρες ανησυχείτε για το μέγεθος. 'Η για την εμφάνιση. Ή και για τα δύο. Κανείς δε θυμάται ότι ο άνδρας με το μεγαλύτερο σε μέγεθος πέος, ο Jonah Falcon έχει δηλώσει ότι ζει μια ασεξουαλική ζωή. Αντ΄αυτού σκέφτεστε ότι θα ήταν καλύτερο αν ήταν κάπως αλλιώς όπου το κάπως αλλιώς ορίζεται ως τελείως διαφορετικό από ότι είναι τώρα. Αυτά πριν το σεξ. Κατά τη διάρκεια του σεξ σκέφτεστε αν είστε αρκετά σκληροί για να την πεθάνετε, αν θα κρατήσετε όσο πρέπει...γενικώς σκέφτεστε πολύ και σε λάθος κατεύθυνση.
Θυμηθείτε ας πούμε ότι ο γυναικείος κόλπος κατά μέσο όρο είναι 10 εκατοστά. Οπότε μήπως να σταματήσετε να ανησυχείτε για το μήκος; Καμία γυναίκα δεν ανησυχεί για το μέγεθος του κόλπου της, εσείς γιατί επιμένετε;
Είστε πρωινοί τύποι. Κάθε πρωί είτε υπάρχει λόγος είτε όχι εσείς έχετε ισχυρή παρουσία. Αν μη τι άλλο κάτι λέει αυτό και μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά το να το βλέπει μια γυναίκα είναι μια καλή αρχή για την ημέρα.
Εάν φροντίζετε την προσωπική σας υγιεινή και δεν ξεχνάτε τα βασικά δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για την οσμή και τη γεύση. Σε γενικές γραμμές είναι προστατευμένο δέρμα το οποίο αν το περιποιείστε με νορμάλ συχνότητα απλώς έχει την προσωπική σας μυρωδιά. Η οποία αρέσει στις γυναίκες.
Και για να τελειώνουμε με το θέμα: Δεν έχετε ιδέα πως είναι οι άλλοι. Όσο και αν κρυφοκοιτάτε στο γυμναστήριο πραγματικά δεν έχετε ιδέα. Οπότε μην πλάθετε τέρατα με τη φαντασία σας.
Δείτε το φύλο σας (που σίγουρα του έχετε βγάλει όνομα) ως φίλο!

newsbomb.gr