Η Μαίρη Σκόρδου του «Big Brother» στο «Μη χανόμαστε»

0   σχόλια

Στο «Μη χανόμαστε» αυτό το Σάββατο τρεις καλεσμένοι θα φέρουν πάλι την ανατροπή και θα αποκαλύψουν όλα όσα δεν έχουν πει ποτέ.

Η Ίνα Λαζοπούλου μοντέλο και χορεύτρια με τεράστια καριέρα στην Αμερική, μιλάει για τον μαγικό κόσμο του μόντελινγκ στο εξωτερικό και τη γνωριμία της με μεγάλα αστέρια του τραγουδιού όπως τον Bruce Springsteen και τους λόγους που την ανάγκασαν να μείνει για πάντα στην Ελλάδα.

Ο Θεόφιλος Βανδώρος ο κακός αστυνόμος του «Τμήματος Ηθών» αναπολεί την μποέμ περίοδο της ζωής του στο Παρίσι και φιλοσοφεί για την αντρική φιλία που κάποιες φορές καταλήγει σε ερωτικά μονοπάτια.

Τέλος, ύστερα από πολλά χρόνια σιωπής η Μαίρη Σκόρδου η πιο εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε ποτέ από το «Big Brother» κάθεται στον καναπέ του «Μη χανόμαστε», συγκινείται βλέποντας τις εικόνες εκείνης της εποχής και εξομολογείται στη Ναταλία Γερμανού τι την στεναχώρησε και την ανάγκασε να κλειστεί στο σπίτι της για πολλά χρόνια. Επιπλέον, μας συστήνεται στο νέο της ρόλο ως τραγουδίστρια και με την μπάντα της ερμηνεύει γνωστά τραγούδια.

«Μη χανόμαστε» με τη Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 23.00 στο E TV!


news.gr