Chrys Roboras Nothing remains the same Gallery 7

1   σχόλια

Η Gallery 7 φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής της Chrys Roboras με τίτλο “Nothing remains the same”  η οποία θα εγκαινιαστεί τη Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 στις 20:00.

H ζωγράφος Chrys Roboras είναι μία καλλιτέχνης ρεαλιστικών φιγούρων με αφηρημένα τοπία.
“Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις τη φυσική ανάγκη ενός ανθρώπου να βρει ένα μέρος όπου ανήκει, ένα χώρο όπου κάποιος μπορεί να βρει ηρεμία”.
Επηρεασμένη από προσωπικά βιώματα ξεκινάει το καλλιτεχνικό της ταξίδι από τη νομαδική σειρά “No Man’s Land”, στην οποία απεικονίζει σουρεαλιστικά τοπία και ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τον τόπο τους, μέχρι τη σειρά “In Man’s Land” όπου η αίσθηση του “ανήκειν” και της “αποδοχής” χωρίς ανασφάλειες στοχασμού και αμφιβολίας μπορούν να ανιχνευθούν.
Η κατανόηση της Ζωγράφου για τον κόσμο σιγά σιγά αλλάζει, και μοιάζει ότι η αίσθηση της μετατόπισης εξασθενίζει και η οπτική της μεταμορφώνεται. Στην 5η ατομική της έκθεση“Nothing remains the same” η Chrys Roboras παρουσιάζει πορτραίτα και προσωπικότητες πίσω από αυτά.

Εγκαίνια: Τρίτη 4 Οκτωβρίου 8:00 μμ
και διαρκεί μέχρι της 22 Οκτωβρίου.

Site: http://www.chrysroboras.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ArtistChrysRoboras/

Gallery 7 | Σόλωνος 20 & Βουκουρεστίου, Κολωνάκι.
Πληροφορίες: Τηλ.: 210 3612050 | www.gallery7.gr
Ώρες λειτουργίας:
Τετ., Σάβ. 11:00 – 15:00
Τρ., Πέμ., Παρ. 11:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00



Chrys Robora

Η Chrys Robora γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
Στην συνέχεια έρχεται στην Ελλάδα και σπουδάζει στην Αθήνα στο Middlesex University, Bachelor of Fine Arts & Technology with First Class Honours.
Έχει πραγματοποιήσει 4 ατομικές εκθέσεις από το 2009 – 2013, στην Πάρο, Αθήνα και Νέα Υόρκη.
Έχει συμμετάσχει στην Art Athina- Aθήνα, Revolution Art Fair-Ταϊβάν, Parallax Art Fair-Λονδίνο, Biennale of Chianciano-Τοσκάνη Ιταλίας, Biennale of Beijing-Κίνα, Biennale Σαντορίνης, Scope art Fair-Μιάμι, Emerging Artist Award-Ντουμπαί, Art takes Paris-Παρίσι.
Τα έργα της έχουν τιμηθεί σε διάφορες εκθέσεις.
Έργα της έχουν χρησιμοποιηθεί για εξώφυλλο μουσικών βιβλίων καθώς και στα βιβλία «International Contemporary Masters Volume 5» στο Art Miami 2012, 2014, 2015, στο shortlist γία το Emerging Artist Award Ντουμπαί και στό Artist Portfolio Magazine.
Έχει πάρει μέρος πάνω από 48 ομαδικές-θεματικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έργα της βρίσκονται στην συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης του Λας Βέγκας και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές.
Επίσης ήταν καλεσμένη Guest Speaker στο UnfoldingArt North Carolina, USA.
Η 5η ατομική της έκθεση που ονομάζεται "Nothing remains the same"  παρουσιάζεται στην Gallery 7. Εγκαίνια 4 Οκτωβρίου 8:00 μμ και διαρκεί μέχρι της 22 Οκτωβρίου 2016.