Εύα Γιοβάνη, Μάτια Ερμητικά Κλειστά

0   σχόλια

Η Εύα Γιοβάνη διαθέτει το καλλιτεχνικό πακέτο που θα την εκτοξεύσει στην κορυφή των εγχώριων μουσικών δρώμενων: κρυστάλλινη φωνή με πολύ ιδιαίτερο ηχόχρωμα, εντυπωσιακή παρουσία και έντονη προσωπικότητα!

Έχοντας στο ενεργητικό της μια μουσική πορεία γεμάτη επιτυχίες και συνεργασίες με ηχηρά ονόματα (με αποκορύφωμα τη συνεργασία της με το Χρήστο Δάντη), η Εύα λανσάρει δυναμικά τη solo της καριέρα μέσω της επανακυκλοφορίας του single της Μάτια Ερμητικά Κλειστά από την Final Touch!
Το τραγούδι “Μάτια Ερμητικά Κλειστά” σε μουσική που υπογράφει ο δημιουργός και ερμηνευτής πολλών επιτυχιών Γιώργος Παπαδόπουλος, και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, η οποία μετρά πολυάριθμες χρυσές και πλατινένιες επιτυχίες στο βιογραφικό της.
Πρόκειται για ένα μοντέρνο τραγούδι που συνδυάζει ήχο ελληνικό με ξένη pop, με ένα εξαιρετικά εθιστικό ρεφρέν που απογειώνεται από την ερμηνεία της τραγουδίστριας!
Η πρώτη έκδοση του τραγουδιού συνοδεύεται από ένα άκρως ατμοσφαιρικό video clip σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη. Σήμερα το τραγούδι κυκλοφορεί σε ολοκαίνουριο remix δια χειρός Πέτρου Καρρά του Ρυθμός FM, στο οποίο κυριαρχούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία, δημιουργώντας μια πιο καλοκαιρινή και παιχνιδιάρικη διάθεση στο ύφος του τραγουδιού!