Κελλυ Δενίζη - Δε Θα Κλάψω

0   σχόλια

Κελλυ Δενίζη - Δε Θα Κλάψω
Η μουσική οικογένεια της Stigma Records, συνεχώς και μεγαλώνει, κερδίζοντας καθημερινά το στοίχημα της με πολύ προσεγμένες μουσικές παραγωγές και νέες πολλά υποσχόμενες
συνεργασίες, σε αυτές προστίθεται η Κέλλυ Δενίζη, η οποία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της !!! Η Κέλλυ Δενίζη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της,η ανάγκη της να εκφράζεται μέσω της μουσικής, την ανάγκασε να σπουδάσει τόσο μουσική όσο και φωνητική.
Το 2000, ξεκίνησε να τραγουδά σε μεγάλους χώρους διασκέδασης.Τα 15 αυτά χρόνια της μουσικής της πορείας, η Κέλλυ συνεργάστηκε με αρκετά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ενδεικτικά, μερικοί από τους καλλιτέχνες  που την επέλεξαν να είναι δίπλα τους είναι :
ο Βασίλης Καρράς, ο Ζαφείρης Μελάς , ο Αντώνης Ρέμος , η Κατερίνα Στανίση , Άντζελα Δημητρίου κ.α.

Ενώ δεν ήταν λίγες οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση σε μουσικές εκπομπές, δίπλα σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας.
Το 2015, η Stigma Records την καλωσορίζει στην μουσική της "οικογένεια" και σε συνεργασία με το δίδυμο των χρυσών  επιτυχιών του Βαλάντη - της Καίτης Γαρμπή - του Κωνσταντίνου Αργυρού - του Νίνο και πολλών άλλων καταξιωμένων καλλιτεχνών, Μάριου Ψιμόπουλου και του Τάσου Βουγιατζή
Μία δυναμική, βιωματική μπαλάντα, όπου υπό τη σκηνοθετική ματιά του μέτρ των μουσικών clip Γιάννη Παπαδάκου και την ενδυματολογική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Κουτσομίχου, μας μεταφέρει με εύστοχο τρόπο στο παρελθόν και το μέλλον μίας σχέσης ουσιαστικής, μα τελειωμένης πλέον. Συνδυάζοντας το υδάτινο στοιχείο και το απαράμιλο φυσικό τοπίο, αποτυπώνοντας στο ακαίραιο κάθε λέξη του στίχου.