ΚΑΥΤΕΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ

0   σχόλια


Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες – ντοκουμέντα από όσα… πικάντικα συμβαίνουν μετά την απογείωση των αεροπλάνων και πίσω από τις κλειστές πόρτες του κόκπιτ, έδωσε στη δημοσιότητα η πολωνική εφημερίδα FAKT, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια των επιβατών.

Σε αυτές, δύο Ρωσίδες αεροσυνοδοί επιδεικνύουν το πληθωρικό μπούστο τους, μπροστά από χαμογελαστούς πιλότους, ενώ σε δύο άλλες, συμπατριώτισσές τους σηκώνουν τις φούστες τους, προκειμένου όλο το πλήρωμα να διαπιστώσει αν φορούν εσώρουχα…





Αυτή ωστόσο που προκάλεσε το μεγαλύτερο σάλο είναι μιας αεροσυνοδού της αεροπορικής εταιρίας Cathay Pacific, με έδρα το Χονγκ Κονγκ, η οποία φέρεται να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορμές της μέσα στο πιλοτήριο! Σύμφωνα πάντα με τα πολωνικά Μέσα, η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε το 2011, ενώ οι ασυγκράτητοι εραστές απολύθηκαν, όταν μετά τη δημοσιοποίησή της φωτογραφίας αποδείχθηκε από σχετική έρευνα ότι ήταν γνήσια.
Οι ένοχοι υποστήριξαν ότι ήταν ζευγάρι, ενώ η φωτογραφία εκλάπη από τον προσωπικό υπολογιστή τους…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η χαμηλού κόστους βιετναμέζικη «VietJetAir» είχε κάποτε… λανσάρει τις στολές αεροσυνοδών – μπικίνι, προκαλώντας θύελλα σχολίων και αντιδράσεων.









newsbomb.gr