ΤΟ ΝΕΟ VITARA ΕΡΧΕΤΑΙ

0   σχόλια

Η Ελληνική οικογένεια της Suzuki υποδέχεται το νέο Vitara. Οι τιμές του νέου μοντέλου ξεκινούν από τα 15.560 ευρώ (με όφελος απόσυρσης) για τη δικίνητη έκδοση 1.6 GL με κινητήρα βενζίνης και φτάνουν τα €24.560 για την πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση 1.6 GLX με κινητήρα πετρελαίου.
Μία νέα περίοδ
ος ξεκινά για τη Suzuki καθώς ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος του προ-λανσαρίσματος, του νέου Vitara στην Ελλάδα μέχρι την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου στις εκθέσεις των εμπόρων στις 29 Μαρτίου 2015.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο ορόσημο για τη Suzuki, αλλά και για ολόκληρη την κατηγορία 4x4 στην οποία ουσιαστικά κυριάρχησε πριν αρκετά χρόνια. Σήμερα, το ολοκαίνουριο Vitara, καλείται να φανεί αντάξιο των προσδοκιών και του ονόματος του, όχι πια σαν το απόλυτο εκτός δρόμου αυτοκίνητο, αλλά ως το πλέον σύγχρονο, προσαρμοσμένο στις επιταγές και τα ζητούμενα της εποχής του, 4x4 αυτοκίνητο.

Στα πλαίσια αυτά, οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Suzuki δημιούργησαν εκείνο που πριν μερικά χρόνια φάνταζε αδύνατο, ένα αυτοκίνητο παντός εδάφους με:

Οδική συμπεριφορά αντίστοιχη ενός Sport SUV
Κατανάλωση και ρύπους αντίστοιχα ενός μικρού αυτοκινήτου πόλης
Εξοπλισμό αντίστοιχο ενός πολύ μεγαλύτερου αυτοκινήτου

Η μεγάλη αλλαγή έρχεται από το σύστημα τετρακίνησης «ΑLL GRIP», το οποίο ενεργοποιείται με περιστροφικό διακόπτη. Έχει λειτουργίες Auto, Snow-Mud, Sport (αλλάζει ανάλογα τη διαχείριση του κινητήρα, αλλά και τη μετάδοση της ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες) και Lock (μετάδοση 50:50).

Το νέο Vitara εφοδιάζεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 VVT (120 ίππων) και τον ντίζελ 1.6 DDiS (120 ίππων). Αμφότεροι οι κινητήρες θα είναι διαθέσιμοι σε εκδόσεις 2WD και 4WD, ενώ υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές Euro6. Ο βενζίνης μπορεί να συνδυαστεί με μηχανικό κιβώτιο 5 ή αυτόματο έξι σχέσεων (ανεξάρτητα από το σύστημα μετάδοσης), ενώ ο ντίζελ με μηχανικό εξάρι και από το 2016 και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., φρόντισε ώστε οι τιμές του νέου Vitara να είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Έτσι, οι τιμές του νέου μοντέλου ξεκινούν από τα €15.560 (με όφελος απόσυρσης) για τη δικίνητη έκδοση 1.6 GL με κινητήρα βενζίνης και φτάνουν τα €24.560 για την πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση 1.6 GLX με κινητήρα πετρελαίου.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία επιβραβεύει όσους προβούν σε παραγγελία του αυτοκινήτου, από σήμερα μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2015, προσφέροντας ένα σημαντικό όφελος : 3 Έτη Δωρεάν Service.



newsbomb.gr