Υπηρεσία απευθείας βίντεο-κλήσεων από τον Firefox

0   σχόλια

Νέα έκδοση του Firefox με βελτιώσεις και υπηρεσία βίντεο κλήσεων
H Mozilla κυκλοφόρησε την έκδοση 35 του δημοφιλούς browser Firefox, η οποία διαθέτει αρκετές βελτιώσεις, διορθώσεις καθώς και την νέα υπηρεσία δωρεάν cross-browser βίντεο κλήσεων που ονομάζεται Firefox Hello.

H νέα υπηρεσία Firefox Hello λειτουργεί σε όσους browsers υποστηρίζουν WebRTC όπως είναι το Google Chrome και το Opera ενώ για να το χρησιμοποιήσει ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι κλικ πάνω στο ειδικό κουμπί στη γραμμή εργαλείων που λέει Hello (ή κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στην επιλογή Προσαρμογή και προσθέστε το κουμπί από εκεί), και στη συνέχεια μπορεί να κάνει video chat με κάποια από τις επαφές του απευθείας από το browser.

Το καλύτερο στην υπηρεσία Firefox Hello είναι οτι δεν απαιτεί από τους χρήστες να εγγραφούν, αλλά μόνο να προσθέσουν τις επαφές που θέλουν και στη συνέχεια να ξεκινήσουν τις συνομιλίες με αυτούς που είναι online.

Επίσης η Mozilla δοκιμάζει νέες εφαρμογές και παιχνίδια που βασίζονται σε ανοικτές τεχνολογίες Web για Mac, Windows και Linux, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό κατάστημα, Firefox Marketplace Beta, (το οποίο μπορείτε να το βρείτε στο μενού Προσαρμογή της γραμμής εργαλείων σας).


newsit.gr/