Οι Γάλλοι και οι Ιταλοί χρυσό στην απιστία

0   σχόλια

Σε ποιες χώρες ζουν οι άπιστοι άνδρες και γυναίκες;
Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για την απιστία ενώ πλήθος μελετών έχουν πραγματοποιηθεί προκειμένου να βρεθούν οι αιτίες τις απιστίας. Τελικά είναι θέμα γονιδίων, χαρακτήρα, καταστάσεων ή μήπως θέμα καταγωγής;

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Κοινής Γνώμης σε συνεργασία μαζί με ένα γαλλικό site γνωριμιών πραγματοποίησε σχετική μελέτη προκειμένου να διαπιστώσει ποιος ευρωπαϊκός λαός είναι πιο επιρρεπής στην απιστία.

Σύμφωνα με την έρευνα η οποία διεξήχθη σε δείγμα 4879 ατόμων από την Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία, την Γερμανία, την Ισπανία και το Βέλγιο και δεν συμπεριέλαβε τους Έλληνες, χρυσό στο ξενο-σεξ παίρνουν  οι Γάλλοι και οι Ιταλοί.

Ένα ποσοστό που αγγίζει το 55% των Γάλλων και 55% των Ιταλών δεν δίστασαν να ομολογήσουν  ότι είχαν απατήσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους. Αντίστοιχα για τις γυναίκες τα ποσοστά πέφτουν για τις μεν Γαλλίδες στο 33% και για τις Ιταλίδες στο 44%.

Ακολουθεί με διαφορά στήθους το Βέλγιο (51% οι άνδρες, 29% οι γυναίκες), η Ισπανία (50% οι άνδρες, 28% οι γυναίκες) και η Μεγάλη Βρετανία (42% οι άνδρες, 29% οι γυναίκες).

Ένα ακόμη στοιχείο που εξέτασε η έρευνα ήταν το κατά πόσο αυτοί που διέπραξαν απιστία το μετάνιωσαν ή είχαν ενοχές στη συνέχεια. Το αποτελέσματα είναι άκρως αποκαλυπτικά

Οι Ιταλοί εμφανίζονται οι  λιγότερο μετανιωμένοι  (26% οι άνδρες και 27% οι γυναίκες) ενώ ακολουθούν, οι Γερμανοί  (28% οι άνδρες και 28% οι γυναίκες), οι Γάλλοι (32% οι άνδρες, 21% οι γυναίκες), .

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της μελέτης η Γαλλίδα ψυχολόγος Μαρίζ Βαγιάν ανέφερε πως η κουλτούρα μας δεν είναι τόσο αυστηρή με την απιστία όπως ας πούμε οι αγγλοσαξωνικές χώρες».

iatropedia.gr