Ο τραγουδιστής Giuseppe Mango πεθαίνει πάνω στη σκηνή (video)

0   σχόλια

O ιταλός τραγουδιστής και στιχουργός Giuseppe 'Pino' Mango, ένας από τους πιο αγαπημένους και σημαντικότερους σταρς της χώρας του πέθανε σε ηλικία 60 ετών, μετά από καρδιακή ανακοπή πάνω στη σκηνή.


Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της επιτυχίας του Oro ο Mango αισθάνθηκε αδιαθεσία και καθισμένος στο πιάνο του ζήτησε συγνώμη από το κοινό λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει. Αμέσως οι μουσικοί και οι τεχνικοί της συναυλίας έσπευσαν κοντά του για να διαπιστώσουν πως η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά.

Τις συγκλονιστικές αυτές στιγμές κατέγραψε θαυμαστής του από το κινητό τηλέφωνο και μπορείτε να το δείτε στο video που ακολουθεί.

Στο βιογραφικό του ο Mango είχε συνεργασίες με τον Luccio Dalla ενώ πριν λίγα χρόνια η δική μας Ελευθερία Αρβινατάκη διασκεύασε το Come Μοnna Lisa, με ελληνικό τίτλο Μην Ορκίζεσαι.


Ο τραγουδιστής ήταν παντρεμένος με την επίσης τραγουίστρια Laura Valente και είχαν δύο παιδιά. Η κηδεία του που θα γίνει την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

queen.gr