Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω Πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου

0   σχόλια

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι θα αποκτήσεις μια σοβαρότητα και θα σκέφτεσαι πιο καλά την κάθε κίνηση, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, εντούτοις τα ερωτικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν την ανηφόρα. Θα ελκύεις αρκετά, αφού θα εμπνέεις σιγουριά και θα μπορείς να πείσεις και το πιο δύσπιστο άτομο για τις προθέσεις σου ενώ η επίτευξη ενός στόχου σου είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.
Σε σχέση: Αποκτάς περισσότερη αισιοδοξία αλλά δεν πετάς στα σύννεφα γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι για να λειτουργήσουν καλά τα πράγματα στην σχέση σου πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια και είσαι αποφασισμένος/η να το κάνεις για να πετύχεις τα καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στο επίσης γήινο ζώδιο του Αιγόκερω και σου φέρνει ελπίδες και νέες προοπτικές στα αισθηματικά σου. Η σταθερότητα και ευθύτητα στη συμπεριφορά σου θα εκτιμηθούν δεόντως αυτήν την περίοδο και θα αποτελέσεις μια καλή ερωτική επιλογή για κάποιο άτομο που αναζητά στήριξη και διάρκεια από μια σχέση.
Σε σχέση: Και λόγω εποχής αλλά και πλανητικών συγκυριών είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος που μπορείς να αναλάβεις δράση και να πάρεις πρωτοβουλίες τέτοιες που θα πάνε τη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα ή θα επιλύσουν προβλήματα που σας απασχολούν αρκετό καιρό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη περνάει πλέον στον 8ο οίκο σου και τόσο οι σεξουαλικές εξάρσεις όσο και τα πάθη σου καταλαγιάζουν κάπως ή αν θέλεις, γίνονται πολύ πιο συγκεκριμένα και σαφή κι όχι μια ενέργεια που σε ξεσηκώνει αλλά χωρίς να σου μένει τελικά κάτι ουσιαστικό στα χέρια. Τώρα θα είσαι πιο συγκεκριμένος/η στις επιθυμίες σου και με βάση αυτές θα κινηθείς προκειμένου να τις ικανοποιήσεις.
Σε σχέση: Τι πιο ωραίο αυτή την εποχή να υπάρχουν προοπτικές για οικονομική άνοδο και ευκαιρίες που όμως πρέπει να εκμεταλλευτείς και να δεις μακροπρόθεσμα το όφελος που θα έχεις. Αν μη τι άλλο το ηθικό σου θα αναπτερωθεί, το ίδιο και η ερωτική σου διάθεση για το ταίρι σου και θα περάσετε όμορφες γιορτές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου τουλάχιστον εσύ του πρώτου δεκαημέρου θα έχεις Χριστούγεννα όλη την περίοδο της παραμονής της και από άποψη διάθεσης και από ευκαιριών για βελτίωση της ερωτικής σου ζωής και την εντύπωση ότι ο Άγιος Βασίλης σε επισκέφθηκε νωρίτερα φέτος. Εντούτοις οφείλεις να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις και τις επιλογές σου γιατί δεν ενδείκνυται η βιασύνη για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
Σε σχέση: Οφείλεις να περάσεις καλά και να χαρείς τη συντροφικότητα και τις γλυκές, γεμάτες αγάπη στιγμές που πρόκειται να έρθουν, αφού η γνωστή σου κυκλοθυμία θα μειωθεί γιατί θα νιώσεις ασφάλεια στο πλευρό του αγαπημένου σου προσώπου.
ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η ψυχολογία σου παίρνει τα πάνω της αλλά τα μυαλά σου δεν τα παίρνει ο αέρας. Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να χειριστείς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλες τις προσωπικές σου υποθέσεις, από τα ερωτικά μέχρι τα επαγγελματικά σου για να αρχίσεις να απολαμβάνεις όλα όσα επιθυμείς. Οι ευκαιρίες μπορεί να είναι λιγότερες απ' όσες περιμένεις αλλά σίγουρα θα αξίζουν περισσότερο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επίσης ευνοεί τους έρωτες μέσα από την εργασία, οπότε έχε το νου σου.
Σε σχέση: Αυξάνουν οι υποχρεώσεις σου στην εργασία αλλά όχι χωρίς το λάβεις και το ανάλογο δωράκι για τις υπηρεσίες σου. Τώρα, το πως θα συνδυάσεις εργασία και ερωτικές απολαύσεις είναι ένα θεματάκι που πρέπει να επιλύσεις σύντομα με το ταίρι σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν υποθέσουμε ότι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει κάτι από τελειομανία και κυνήγι της σταθερής αξίας στη ζωή δεν σε χαλάει καθόλου, αφού είναι κοντά στα δικά σου πρότυπα. Ο έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου, είτε με ένα πρόσωπο που ηλικιακά είναι μεγαλύτερο από σένα ή πιο ώριμο και συνεσταλμένο. Εννοείται ότι θα σου δίνει την εντύπωση ότι μαζί του θα ξέρεις που βαδίζεις και δεν θα ξεφουσκώσει η σχέση σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Σε σχέση: Στη σχέση σου θα υπάρξει ένας νέος προσανατολισμός σε κάτι πιο επίσημο, αν δεν είναι ήδη ενώ αν είσαι παντρεμένος/η θα αρχίσετε με το σύντροφό σας να σκέφτεστε σοβαρά την απόκτηση ενός παιδιού, συνυπολογίζοντας όμως και τις αυξανόμενες υποχρεώσεις σας και αν μπορείτε να ανταποκριθείτε.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα πράγματα στα ερωτικά σου θα δεις ότι χρειάζονται αρκετή προσπάθεια και διάθεση χρόνου για να αρχίσουν να μεταβάλλονται προς το επιθυμητό και μπορούν, κυρίως αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο που είσαι κάπως πιο ξαλαφρωμένος/η από την παρουσία του Ουρανού και του Πλούτωνα. Έτσι κι αλλιώς εσύ πάντα ήσουν της σχέσης, απλά τώρα θα αναζητήσεις και την ποιότητα και δε θα συμβιβαστείς με ό, τι κι ό, τι απλά για να καλύψεις τα κενά σου αλλά για κάτι που θα σε πείσει να παραμείνεις σε αυτή για καιρό.
Σε σχέση: Το σπίτι σου θα σε απασχολήσει αρκετά και ίσως σκεφτείς αυτές τις μέρες να υιοθετήσεις κάποιες αλλαγές οι οποίες δε θα είναι μόνο όμορφες αλλά και πρακτικές. Ο σύντροφός σου θα είναι πρόθυμος να συμβάλλει με υλική βοήθεια και στήριξη γιατί εμπιστεύεται το γούστο σου και ξέρει ότι οτιδήποτε καλό θα το χαρείτε και οι δύο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πιο συγκεκριμένος/η και συγκρατημένος/η σε συμπεριφορά αλλά και σκέψεις θα είσαι αυτόν τον καιρό και θα προσπαθήσεις να μετριάσεις κάπως τα πάθη σου και να παίρνεις αποφάσεις καθαρά με τη λογική. Ίσως ξεκινήσεις μια επαφή με άτομο μέσω ίντερνετ ή συγγενικού κύκλου που θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα και θα αρχίσεις να καλοβλέπεις το ενδεχόμενο μιας σχέσης.
Σε σχέση: Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα θα υπάρχει σε κάθε συζήτηση με το ταίρι σου, ακόμα και για θέματα που ίσως δεν είναι ευχάριστα αλλά μαζί με το πρόβλημα θα έρχεται και η λύση και πολλά θα ξεκαθαρίσουν μεταξύ σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν πρόλαβες να γλεντήσεις με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σίγουρα στο επόμενο θα έχεις αρκετές ευκαιρίες αλλά πλέον θα κινηθείς με γνώμονα το να αποκτήσεις από τα πολλά άτομα που σε περιτριγυρίζουν το ένα που θα αξίζει και την προσοχή σου και τον έρωτά σου. Η επιθυμία σου είναι έντονη για κάτι πιο σταθερό και μόνιμο, παρά για την προσωρινή σου ευχαρίστηση.
Σε σχέση: Θα μαζευτείς κάπως στα οικονομικά σου, όχι όμως ότι δεν θα ξοδεύεις και καθόλου και θα αρχίσεις αποταμίευση, απλά θα προσέχεις τι δίνεις που και παρόλο που θα πας κόντρα σε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου ο σύντροφός σου πολύ θα χαρεί που επιτέλους θα επιδείξεις μια σοβαρότητα στη διαχείριση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου κι όπως αντιλαμβάνεσαι θα πρωταγωνιστήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Θα προβάλλεις με ευκολία αυτό που έλεγε ένα παλιό διαφημιστικό το κύρος του κλασικού και τη γοητεία του καινούργιου, ελκύοντας όλα τα φώτα πάνω σου και φυσικά θα είσαι «λίρα εκατό» για αυτόν ή αυτήν που θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου.
Σε σχέση: Η σταθερή αξία της αγάπης υπερτερεί της τρέλας του έρωτα στη σχέση σου και θα νιώσεις ότι μέσα σε αυτήν έχεις ένα στήριγμα δυνατό που θα προσπαθήσεις να κρατήσεις και να κάνεις ό, τι μπορείς να την αναβαθμίσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σχεδόν παράλληλα με την παρουσία της Αφροδίτης στο 12ο οίκο σου θα είναι και ο Άρης στο ζώδιό σου, στον 1ο, που ούτε λίγο ούτε πολύ ό, τι νιώθεις θα το εκφράζεις γιατί δε θα μπορείς να το κρατήσεις για πολύ μυστικό. Αυτό ισχύει και για έναν έρωτα που είτε δε σου ταιριάζει αλλά σε ελκύει και δεν μπορείς να κάνεις πίσω, είτε δεν είναι εύκολος γιατί το συγκεκριμένο άτομο είναι δεσμευμένο.
Σε σχέση: Θα κινηθείς λίγο παρασκηνιακά ιδίως στον τομέα της εργασίας σου για να μαζέψεις πληροφορίες που θα εκμεταλλευτείς αργότερα πετυχαίνοντας ενδεχομένως κάτι καλύτερο. Το θέμα είναι να μην σε απορροφήσει πλήρως και ο σύντροφός σου αρχίσει να κλωτσάει επειδή δεν του δίνεις σημασία.
ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και μην είσαι χύμα στα ερωτικά σου γιατί θα τις χάσεις. Αν επιζητάς τον έρωτα που θα σε τρελάνει μάλλον θα πρέπει να περιμένεις ακόμα, αλλά να θέλεις αυτόν που θα μετατραπεί σε αγάπη και θα σου δίνει σιγουριά και σταθερότητα, υπάρχουν οι προοπτικές για να τον γνωρίσεις. Αρκεί να δώσεις κι εσύ τα εχέγγυα ότι είσαι έτοιμος/η να ανταποκριθείς.
Σε σχέση: Ο χρόνος που θα περνάς με το ταίρι σου θα είναι πιο ποιοτικός και θα φανεί από τις επιλογές που θα κάνετε ακόμα και για το που θα πάτε για φαγητό ή για ποτό. Ίσως αρχίσετε να πηγαίνετε σε μέρη με λίγο και εκλεκτό κόσμο.

astrology.gr/