Της νύχτας το μισό

0   σχόλια

(Πρώην Fogo de Rio)
ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Στα πιάνα ο Σταύρος Σιδεράς και ο Γιώργος Παγιάτης
στο τραγούδι η Παμπίνα Κοντέα 

από Παρασκευή 14/11 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο 

Ποιά είναι η Παμπίνα Κοντέα
Η Παμπίνα Κοντέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρνακα της Κύπρου.
Η ενασχόληση της με την μουσική οφείλεται στον πατέρα της που την μύησε στην μουσική και πιο συγκεκριμένα στο τραγούδι ως τραγουδιστής κι ο ίδιος. Πήρε μαθήματα κλασσικής κιθάρας, σολφέζ, θεωρία μουσικής, καθώς επίσης και μαθήματα βυζαντινής μουσικής. Επαγγελματικά ξεκίνησε να τραγουδά από πολύ μικρή.
Η Παμπίνα Κοντέα συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς και συναυλίες και εμφανίστηκε σε πολλές μουσικές σκηνές στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους τραγουδιστές και συνθέτες όπως: Γ. Κριμιζάκης, Γ. Χατζηνάσιος, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Σταύρος Σιδεράς, Μαίρη Λίντα, Μιχάλης Βιολάρης, Κ. Μακεδόνας, Ρένα Κουμιώτη, Καίτη Χωματά, Κώστας Καράλης, Νίκος Νομικός, Λιζέτα Νικολάου, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.ά.
Πριν από τρία χρόνια κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά σε μουσική Γιώργου Κριμιζάκη και στίχους Γιώργου Κριμιζάκη, Σώτιας Τσώτου και Σταμάτη Φιλιππούλη.

Η νέα της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε τόσο στα δισκοπωλεία σε CD όσο και στα ψηφακά καταστηματα (iTunes κα), από την Minos EMI / Universal, σε μουσική και στίχους του Σταύρου Σιδερά και ενορχηστρώσεις του Γιώργου Παγιάτη

Λίγα Λόγια για τον Σταύρο Σιδερά:
Τραγουδιστή / Λιμπρετίστας / Συγγραφέας / Συνθέτης / Παραγωγός / Σκηνοθέτης

Στα τριάντα τόσα χρόνια που υπηρετεί τον χώρο των Γραμμάτων, της Τέχνης και του Θεάματος, ο διεθνώς καταξιωμένος Κύπριος καλλιτέχνης κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου με το πολυσύνθετο ταλέντο του και τις ευφάνταστες θεατρικές του παραγωγές. Έχει γράψει πέντε κινηματογραφικά σενάρια και δύο ιστορικές νουβέλες και έχει σκηνοθετήσει περισσότερα από τριάντα μιούζικαλ σε Κύπρο, Ελλάδα και Αμερική. Ανάμεσα τους η μονόπρακτη όπερα «Ωδή στους Θεούς" που του ζητήθηκε να συνθέσει και να παρουσιάσει ενώπιον της βασίλισσας της Αγγλίας και 47 Αρχηγών Κρατών της Κοινοπολιτείας, και την ροκ όπερα «Δαίμονες» όπου έχει γράψει το βιβλίο και τους στίχους, με πρωταγωνίστρια και στα δύο την Άννα Βίσση. Ο Σταύρος Σιδεράς δίκαια θωρείτε πως είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς, βαθυστόχαστους και ταλαντούχους καλλιτέχνες της Κύπρου.