Λύγισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

0   σχόλια

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο «Juventus Stadium» και θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα
που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα στην υπόθεση «πρόκριση» στην επόμενη φάση, όμως, οι Ιταλοί κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και πανηγύρισαν τη νίκη που τους φέρνει στην δεύτερη θέση στον Α' όμιλο, μαζί με τον Ολυμπιακό, αλλά με μειονέκτημα, ελέω των δύο εκτός έδρας τερμάτων του «συγκροτήματος» του Μίτσελ.



Ο Πίρλο, στην 100η του εμφάνιση στο Champions League άνοιξε το σκορ στο 21' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ο Μποτία... απάντησε άμεσα (24') για τους «ερυθρόλευκους», ο Εντινγκά (61') έδωσε το προβάδισμα στους Πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, η ατυχία του Ρομπέρτο στο 65' με το αυτογκόλ του Ισπανού, έπειτα από κεφαλιά του Γιορέντε και το δυνατό σουτ του Πογκμπά στο επόμενο λεπτό έδωσαν το «τρίποντο» στην Γιουβέντους.
Τα... ευχάριστα για τον Ολυμπιακό ήρθαν από το Μάλμε, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 των Σουηδών και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» στην Ισπανία την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους στην τελευταία... στροφή με την ομάδα από την Σκανδιναβία. Η Γιουβέντους θα ταξιδέψει στην Σουηδία την επόμενη αγωνιστική και στην αυλαία των ομίλων θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα γκολ της αναμέτρησης στο onsports