Fiesta Red & Black Edition

0   σχόλια

Εντυπωσιακή, δίχρωμη εμφάνιση; Αναμφισβήτητα!

Μία ισχυρότερη έκδοση 140 PS του πολυβραβευμένου χιλιάρη κινητήρα EcoBoost; Οπωσδήποτε!





Σκληρότερη ανάρτηση, νέα κλιμάκωση σχέσεων και ειδικά ρυθμισμένο σύστημα διεύθυνσης. Όλα στάνταρ.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων Ford Fiesta Red & Black Edition, των δύο νέων Fiesta που συνδυάζουν εμφάνιση, επιδόσεις και άριστη απόδοση καυσίμου.

Τα Fiesta Red Edition και Black Edition ήδη διατίθενται για πωλήσεις και αναμένονται στις εκθέσεις των εμπόρων μέσα στο μήνα, είναι τα ισχυρότερα αυτοκίνητα παραγωγής 1.0L όλων των εποχών. Στην πραγματικότητα, η νέα έκδοση 140 PS του 1.0 EcoBoost προσφέρει περισσότερη ισχύ ανά λίτρο από τη Bugatti Veyron και τη Ferrari 458 Speciale.

Εμπνευσμένα από παγκόσμιες σύγχρονες τάσεις για έντονες χρωματικές αντιθέσεις, τα δίχρωμα μοντέλα διατίθενται σε έκδοση Race Red, με οροφή και λεπτομέρειες σε gloss black και σε έκδοση Panther Black, με οροφή και λεπτομέρειες σε gloss red.

Τα 3θυρα μοντέλα διαθέτουν πλαίσιο εμπρός πάνω και κάτω αεραγωγών, σπόιλερ εμπρός προφυλακτήρα, καλύμματα καθρεπτών με χρωματική αντίθεση, ζάντες αλουμινίου Panther Black 16-ιντσών ή προαιρετικά 17-ιντσών. Το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει εμπρός και πίσω σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροτομή οροφής, ενώ η χρωματική αντίθεση της οροφής και των δύο μοντέλων δημιουργεί μία έντονη αντίθεση.

Τα μοντέλα διαθέτουν κεντρική κονσόλα και λαβές θυρών σε gloss black, μαύρο δερμάτινο σπορ τιμόνι και κάλυμμα επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινη ραφή. Μαύρα πατάκια με κόκκινη ραφή και ανθρακί μαύρα σπορ καθίσματα σε υλικό Ultimate με αντίθετη κόκκινη ραφή και εξωτερικές επιφάνειες.

Ο 1.0 EcoBoost 140 PS έχει μοναδική χαρτογράφηση ελέγχου υπερπλήρωσης, χρονισμού βαλβίδων και πεταλούδας γκαζιού, ώστε σε συνδυασμό με το νέο intercooler να προσφέρει 12% περισσότερη ισχύ και μία ακόμα πιο σπορ οδηγική εμπειρία με επιτάχυνση 0-100 km/h σε 9,0 δευτ. και τελική ταχύτητα 201 km/h, σε συνδυασμό με κατανάλωση 4,5 l/100 km και εκπομπές CO2 104 g/km. **

«Ο νέος 1.0 EcoBoost 140 PS αποδίδει τώρα υπερδιπλάσια ισχύ/λίτρο σε σχέση με τον κινητήρα που αντικατέστησε – τον 1.6 100 PS που εφοδίαζε το σπορ Fiesta S πριν από 10 χρόνια,» δήλωσε ο Andrew Fraser, manager, Gasoline Calibration, Ford Ευρώπης.

Ο 1.0 EcoBoost της Ford ονομάστηκε Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς το 2012, το 2013 και 2014. Όπως οι εκδόσεις 100 PS και 125 PS του 1.0 EcoBoost που επιλέχθηκαν από το 30% σχεδόν των πελατών Fiesta το πρώτο τρίμηνο του 2014, ο 1.0 EcoBoost 140 PS είναι και αυτός turbo.

Ξεχωρίζει για το διπλό ανεξάρτητο μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων και τεχνολογίες άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης.

Τα μοντέλα Fiesta Red Edition και Black Edition διαθέτουν ανανεωμένη κλιμάκωση σχέσεων στο 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το σπορ set up της ανάρτησης. Επιπλέον των νέων ρυθμίσεων αμορτισέρ και ελατηρίων, η σπορ ανάρτηση χρησιμοποιεί πιο άκαμπτο πίσω άξονα και νέα ρύθμιση του Electronic Power Assisted Steering που μέσω διαφορετικής καμπύλης υποβοήθησης προσφέρει καλύτερη πληροφόρηση από το σύστημα διεύθυνσης.

Το νέο Fiesta λανσαρίστηκε με δυναμική, νέα αισθητική, ανανεωμένο εσωτερικό και προηγμένες τεχνολογίες Ford όπως το σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC με φωνητική ενεργοποίηση, το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με χαμηλές ταχύτητες Active City Stop, και το MyKey που επιτρέπει στους γονείς να θέτουν περιορισμούς στους νεαρούς οδηγούς συμβάλλοντας στην ασφαλέστερη οδήγηση.
Τα νέα μοντέλα επεκτείνουν τη γκάμα των Fiesta υψηλών προδιαγραφών που μέχρι τώρα
εκπροσωπούν σχεδόν τις μισές από τις πωλήσεις Fiesta, και άρχισαν ήδη να πωλούνται.

.news.gr