Laman

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Για την 3η αγωνιστική του Α' ομίλου στο UEFA Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γιουβέντους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης (22/10, 21:45).





Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (21/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με τους Πρωταθλητές Ιταλίας.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ακολούθησαν ασκήσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις τακτικής. Η προπόνηση τελείωσε με στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας.

Οι Ιταλοί δεν προπονήθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Βρέθηκαν στο Φαληρικό γήπεδο, έκαναν μια βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που φιλοξενεί την ιταλική αποστολή. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα το βράδυ της Τετάρτης και η Γιουβέντους θα αποφασίσει αν θα φορέσει μπλε ή πράσινα.



sport24.gr