Laman

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Δεν ξέρουμε αν Γαλλίδα που ισορροπεί ανάμεσα σε κομεντί, arthouse ταινίες και περιπέτειες θα αντιμετωπίσει ή θα συνδράμει τον 007. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τον φλερτάρειΌταν οι φήμες πρωτοκυκλοφόρησαν μέσα στο καλοκαίρι ότι η Λεά Σεντού της «Ζωής της Αντέλ» θα επιχειρούσε για δεύτερη φορά στην καριέρα της να παίξει με κανόνες περιπέτειας δράσης μπαίνοντας στο καστ του «Bond 24» (η πρώτη της απόπειρα ήταν στο «Επικίνδυνες Αποστολές: Πρωτόκολλο Φάντασμα»),



τηρήσαμε στάση αναμονής, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ανατρέπονται οι φήμες για τα κορίτσια του 007.
Καθώς φαίνεται , η Γαλλίδα θα είναι η νέα γυναικεία παρουσία στο 24ο κεφάλαιο του φραντσάιζ, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες του ρεπόρτερ Μπαζ Μπάμιγκμποϊ (με προϋπηρεσία σε tabloids, αλλά συνήθως με έγκυρες πληροφορίες), που κυκλοφόρησε χθες πρώτος την είδηση ότι η ηθοποιός υπέγραψε στην παραγωγή.
O κινηματογραφικός Τύπος μεταδίδει σύσσωμος τα νέα. Η πρωταγωνίστρια που περιμένουμε και στο «Lobster» του Λάνθιμου θα ενσωματωθεί στο καστ που ήδη μετρά τα ονόματα των Ντάνιελ Κρεγκ, Ρέιφ Φάινς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις με τα γυρίσματα να προγραμματίζονται προς το τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου η ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 6 του ίδιου μήνα, ακριβώς ένα χρόνο αργότερα.
Ο ρόλος της Σεντού δεν είναι γνωστός, οπότε δεν ξέρουμε αν θα υποδυθεί κάποια πράκτορα στο πλευρό του τριψήφιου ή κάποια μοχθηρή αντίπαλο. Σε κάθε περίπτωση το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσει από το κρεβάτι του.

e-go.g