Laman

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Πόσα χρόνια είναι η Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό κουρμπέτι; Καμιά εικοσαριά και βάλε. Και όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά μετά τη στέψη της σε «βασίλισσα», κόσμος και κοσμάκης πέρασε από τον καναπέ της.Και οι περισσότεροι έκαναν κρα για να πάνε καλεσμένοι στην εκπομπή της, είτε το πρωί είτε το μεσημέρι τα τελευταία τρία χρόνια.



Αλλά να που μάθαμε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που «φτύνει» το Λενιώ και δε στυλώνει τα πόδια του, να πάει στην εκπομπή της.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταρόβα, τον οποίο η Ελένη σχεδόν παρακαλά να πάει στην εκπομπή, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Και την αποκάλυψη για το «φτύσιμο» την έκανε η ίδια στο σημερινό της καλεσμένο, Θοδωρή Αθερίδη.

                            
Σε ένα από τα διαλείμματα, ο Σταρόβας έστειλε μήνυμα στον καλό του φίλο και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα σόκιν, γράφοντας του: «Σε βλέπω και χαϊδεύομαι».! Η Ελένη δεν άντεξε και ξέσπασε: «Δεν το αντέχω αυτό! Αντί να μου στείλει σ' εμένα, έστειλε σ' εσένα μήνυμα» είπε. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι τον θέλει καλεσμένο από πέρυσι, πρόπερσι στην εκπομπή της, αλλά εκείνος δεν έρχεται! Πάντως, ο Αθερίδης τον δικαιολόγησε, λέγοντας ότι δεν πάει, λόγω... τεμπελιάς!
Μα δεν θα τον βάλει να σκάψει η Ελένη

womenonly.gr