Galaxy S5 Active

0   σχόλια

Το Galaxy S5 Active είναι η τελευταία ανθεκτική εκδοχή της «ναυαρχίδας» της Samsung, η οποία είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντέχει πάσης φύσεως «κακοποίηση» από τον χρήστη (όπως για παράδειγμα πτώσεις από μεγάλο ύψος, «βουτιές» στο νερό κ.α.). Αν και σε αυτού του τύπου τις ειδικές εκδόσεις, οι κατασκευάστριες συνηθίζουν να κάνουν ορισμένες εκπτώσεις στην ποιότητα, το Galaxy S5 Active δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το πιο casual αδερφάκι του.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την AT&T που έχει αναλάβει τη διάθεση του Galaxy S5 Active, η ανθεκτική έκδοση του πετυχημένου smartphone διαθέτει την ίδια ακριβώς Full-HD AMOLED οθόνη στις 5.1 ίντσες, ενώ περιλαμβάνεται η κάμερα των 16 MPixels, με μοναδική έκπτωση από την αρχική συσκευή του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το Galaxy S5 Active διαθέτει μεγαλύτερη αντοχή στο νερό (από ότι ο πιο απλός πρόγονος του) και φυσικά είναι ιδανικό για να αντέχει τη σκόνη και άλλου είδους κακουχίες. Επιπλέον, το Galaxy S5 Active διαθέτει ένα επιπρόσθετο κουμπί, το οποίο ενεργοποιεί εύκολα και γρήγορα μία σειρά από εφαρμογές που διαθέτουν μία πιο…. «περιπετειώδη» προσέγγιση, αποσπώμενη μπαταρία, ενώ επίσης  δεν λείπει και o αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών.
Το Galaxy S5 Active που κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα (Camo Green, Titanium Grey και Ruby Red) διατίθεται από την AT&T στην τιμή των 200 δολαρίων με συμβόλαιο δύο ετών, ενώ η κανονική τιμή ανέρχεται περίπου στα 720 δολάρια. Αν θεωρούσατε το S5 πολύ σκληρό για να πεθάνει, τότε το Galaxy S5 Active είναι σίγουρα δυό φορές πιο "die hard"!





digitallife.gr