Laman

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αθηνά Γεωργοπούλου
Η Αθηνά Γεωργοπούλου είναι μία εκπληκτική  λαΙκή φωνή, με ιδιαίτερη  χροιά που κερδίζει  τις εντυπώσεις  σε κάθε της  εμφάνιση. Ο πατέρας της είναι ο Γιώργος Γεωργόπουλος,
συνθέτης πολλών μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, όπως το "Φωτιά στα Σαββατόβραδα". Η μητέρα της ήταν και εκείνη τραγουδίστρια και είναι ο άνθρωπος που την έκανε να αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική.
Η ίδια έχει σπουδάσει κλασσικό πιάνο, τραγούδι, θεωρητικά. Θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τους Ρένα Κουμιώτη, Στάθη Αγγελόπουλο,Κωστής Χρήστου και Χαρούλα Λαμπράκη. Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο πλευρό του πατέρα της στη Παλιά Μαρκίζα στο Παγκράτι, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπωσεις.
Είναι μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που μας εκπλήσσει ευχάριστα  με το νέο  τραγούδι της  ‘’Χάρισμα σου’’…που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! Eνα τραγούδι από την ιδιαίτερη φωνή της που θα ακουστεί παντού και δυνατά!Μελωδική και συγχρόνως
Μια ξεχωριστή λαϊκή τραγουδίστρια επιστρέφει  πιο δυναμική και πιο σίγουρη για τον εαυτό της, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια όλα αυτά τα χρόνια.
Μουσική : Διονύσης Σταματόπουλος - Δημήτρης (Funkyfly) Σταματίου - Λεωνίδας Σώζος
Στίχοι : Ρένα Παπαγεωργίου- Πλήκτρα : Νίκος Ορφανός
Μίξη - Mastering : Μιχάλης Παπαθανασίου Prism Studio
Programming - Ενορχήστρωση : Διονύσης Σταματόπουλος
Κυκλοφορεί από την Starplanet Records © 2015
Διανομή Minos EMI/Universal © 2015