Laman

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Δεν προκαλούν μόνο σεξο-ατυχήματα οι στάσεις στο σεξ αλλά και άλλες καταστάσεις που μπορούν να χαλάσουν τη μαγεία της στιγμής και να σας στείλουν στα εξωτερικά ιατρεία κάποιου  νοσοκομείου.

Δείτε ποια είναι τα top σεξο απρόοπτα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι κατα την διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.
Όταν ο πύραυλος... δεν απογειώνεται

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Κάποια στιγμή χωρίς συγκεκριμένο λόγο ο άνδρας να...  μπλοκάρει και να έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Ανεβαίνει και δεν κατεβαίνει

Ένα ακόμη αρκετά συχνό ατύχημα που συμβαίνει κατά την διάρκεια του σεξ είναι ο άνδαρς να εκδηλώσει πριαπισμό.

Όπως επισημαίνει στο iatropedia ο Δημήτρης Μπορούσας χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος  πριαπισμός (priapism) χαρακτηρίζεται η εμμένουσα, συνήθως επώδυνη, στύση η οποία δεν συνοδεύεται από σεξουαλική επιθυμία.  Αν και εμφανίζεται περίπου στο 1/3 των περιπτώσεων τα αίτια παραμένουν άγνωστα. Και συνεχίζει:

Οι αιτίες του προβλήματος αυτού μπορεί να είναι από οργανικές ή ακόμη και να έχουν προκληθεί από παρενέργεια  των χαπιών του έρωτα.

Λάθος νούμερο

Σε μελέτη που πραγματοποίησε πρόσφατα γνωστή εταιρεία προφυλακτικών  απέδειξε ότι το 30% των ανδρών χρησιμοποιεί με λάθος τρόπο το προφυλακτικό. Μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν διαλέγει το σωστό νούμερο με συνέπεια να μην λείπουν και τα ατυχήματα.

Στα... πράσα

Το σεξ σε δημόσιους χώρους μπορεί να έχει τη γοητεία του λόγου του ρίσκου όταν όμως   συλληφθεί τε στα πράσα τότε έρχεστε σε δύσκολη θέση.

 .iatropedia.gr