Laman

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Το κλίμα... τρομοκρατίας που επιχειρεί εδώ και μέρες η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ δεν αποδίδει καρπούς και η διαφορά που χωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ παραμένει σε επίπεδα άνω των επτά ποσοστιαίων μονάδων, όπως φανερώνει η δημοσκόπηση της PalmosAnalysis για το Tvxs.gr.
Στο ερώτημα: αν είχαμε σήμερα εθνικές βουλευτικές εκλογές ποιο από τα παρακάτω κόμματα θα ψηφίζατε, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 29.4%, ενώ η Νέα Δημοκρατία παραμένει κοντά στο 20%, συγκεντρώνοντας 22% των προτιμήσεων.
Τρίτο κόμμα οι... αναποφάσιστοι με 12.1%, στην τέταρτη θέση η Χρυσή Αυγή με 5,7% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 4.3%, το Ποτάμι με 4.1%, ενώ στη Βουλή μπαίνουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 3.2% και... οριακά το ΠΑΣΟΚ με 3%. Στο 2.2% βρίσκονται οι Οικολόγοι Πράσινοι και πλέον, το μεγάλο ερωτηματικό που προκύπτει έχει να κάνει με το τι θα συμβεί στην επόμενη δημοσκόπηση, που θα μετρήσει... δυνάμεις και το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς είναι φανερό ότι με την παραμικρή απώλεια, το ΠΑΣΟΚ θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός Βουλής.
Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στο tvxs.gr.