Laman

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Αυτή τη φορά κάνε στην άκρη τις γενικές αποφάσεις που θέλεις να τηρήσεις με τη νέα χρονιά και δώσε βαρύτητα στις αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή γιατί από εκεί ξεκινά η πραγματική ανανέωση.



Απόφαση Νο1: Γίνε πιο τρυφερή
Αν τσακώνεσαι για τους λογαριασμούς ή ποιος από τους συγγενείς σας φταίει για τον μεγάλο τσακωμό των Χριστουγέννων τότε δεν θα είστε ποτέ σε διάθεση για σεξ. Η πρώτη απόφαση της νέας χρονιάς πρέπει να είναι να είσαι πολύ στοργική και υποχωρητική με το ταίρι σου και πολύ τρυφερή επίσης. Κάνε του κομπλιμέντα κάθε μέρα και αγκάλιασε και φίλησέ τον συχνά.

Απόφαση Νο2: Ενεργοποίησε την πεσμένη σου διάθεση
Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνήσεις τα αισθησιακά συναισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Όταν σταματήσει ένα ζευγάρι την σωματική επικοινωνία τότε το δέρμα χάνει την ευαισθησία του στο άγγιγμα. Για να του ξυπνήσεις αυτό το συναίσθημα κάνε του μασάζ με ειδικό λάδι και πέρασε όλο του το σώμα με ένα φτερό.

Απόφαση Νο3: Πες ναι στα παιχνίδια
Οι έρευνες δείχνουν πως το 30% των ζευγαριών πειραματίζονται με τα ερωτικά παιχνίδια που σημαίνει πως το υπόλοιπο 70% χάνει όλη τη διασκέδαση! Υπάρχουν πολλά sex toys για κάθε γούστα σε ειδικά μαγαζιά ή online. Διασκεδάστε μαζί αγοράζοντας αυτά που ταιριάζουν στο στιλ σας!

Απόφαση Νο4: Πειραματίσου
Προσπαθήστε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα ακόμα και αν ακούγονται απλά. Για παράδειγμα κάτι απλό και αποτελεσματικά είναι να κάνετε σεξ με τα ρούχα σας. Είναι υπέροχο πως κάτι διαφορετικό από τη ρουτίνα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σέξι. Είναι άλλωστε πολύ έντονο το πάθος δημιουργείται  που όταν δεν προλαβαίνεις να ξεντυθείς.

Απόφαση Νο5: Μην ντρέπεσαι. Ζήτα να μάθεις τι του αρέσει
Έρευνες σεξολόγων αποκάλυψαν πως ένα ζευγάρι μετά από καιρό γνωρίζει τέλεια τι ερεθίζει τον άλλον. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο παρτενέρ σου θέλει τις ίδιες κινήσεις με εκείνες που ήθελε πριν μια δεκαετία. Σταμάτα να υποθέτεις και ρώτα τον τι καινούριο τον ανάβει.

Απόφαση Νο6: Ανέβασε την απόλαυση
Το να κάνεις πράγματα διαφορετικά σημαίνει πως τα επίπεδα απόλαυσης ανεβαίνουν. Οι σεξολόγοι προτείνουν πως το σεξ στο σκοτάδι σε κάνει να μιλάς περισσότερο και να εκφράζεις χωρίς ντροπή αυτό που θες από τον παρτενέρ σου. Το να μην μπορείς να δεις τις εκφράσεις του κάνει πιο εύκολο το να του πεις αυτό που θες.

Απόφαση Νο7: Οι πενήντα αποχρώσεις του καλού σεξ
Το να μπορείς να κρατάς τις συνευρέσεις σας διασκεδαστικές μπορεί να σώσει τη σχέση σας. Διάβασε στον σύντροφό σου ένα ερωτικό διήγημα που σε ανάβει εσένα. Αν δεις ότι τον ενδιαφέρει η ιστορία τότε πες του να σου κάνει ακριβώς τα ίδια.

Απόφαση Νο8: Να νιώθεις σέξι μετά από χρόνια
Οι διαφορετικές δεκαετίες σημαίνει και διαφορετικές φάσεις της ερωτικής σου ζωής. Μετά από χρόνια ερωτικής εμπειρίας θα καταλάβεις ότι δεν έχεις λόγο να προσποιείσαι, αλλά πρέπει να ζητάς αυτό που θες και να το παίρνεις.

queen.gr