Laman

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

sil
Δείτε τα 7 είδη σεξ που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσει
Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται έτσι και στο σεξ. Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια καιρός είναι να μάθετε τα επτά είδη σεξ που πρέπει να κάνετε. Δείτε ποια είδη σεξ κατέχετε και ποια μένουν να εξερευνήσετε.

Γκουρμέ σεξ

Αν είστε λάτρεις των γαστρονομικών απολαύσεων μη διστάσετε να βάλτε στην ζωή σας το ¨γκουρμέ¨ σεξ όπως το ονομάζουν Βρετανοί επιστήμονες.
Όπως εξηγούν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, τα ζευγάρια που κάνουν «γκουρμέ» σεξ, απολαμβάνουν έντονα την κάθε στιγμή σεξουαλικής ικανοποίησης.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η καλύτερη σεξουαλική επαφή τονώνει τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα του σπέρματος.



«Δοκιμάζω καινούργια πράγματα»

 «Όταν μοιράζεστε μια επιθυμία σας παίρνετε μαζί ένα ρίσκο, πράγμα που δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό εμπιστοσύνης» λέει η ψυχίατρος και συγγραφέας του βιβλίου Satisfaction

Το σεξ της συντήρησης

Όσο αντιρομαντικό και συμβατικό ακούγεται είναι πολύ βασικό σε μια μακροχρόνια σχέση αφού δημιουργεί μια εγγύτητα και φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά.

Το γιορτινό σεξ
Αυτό το είδος σεξ το οποίο είναι συνηφασμένο με τις διακοπέςοι ειδικοί αναφέρουν ότι απογειώνουν την ερωτική ζωή. Είθισται οι γιορτές να συνδυάζονται με μίνι διακοπές οποότε τα ζευγάρια είναι πιο ελεύθεροι να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα σε ένα περιβάλλον εντελώς καινούργιο.

Το ανολοκλήρωτο σεξ
Απολαύστε το παιχνίδι, την τρυφερότητα και την εγγύτητα που σας προσφέρει και μόνο το να είστε στο κρεβάτι μαζί, επιθυμητοί ο ένας από τον άλλο. Ακόμη και αν οι δυνάμεις σας σας εγκαταλείψουν νωρίς.

 Το σεξ της συμφιλίωσης

Το σεξ της συμφιλίωσης γεφυρώνει την απόσταση που ο θυμός μας κάνει να νιώθουμε για τον σύντροφό μας.
Το σεξ  αντίδοτο στη θλίψη
Αν νιώθετε θλίψη, κατάθλιψη, μοναξιά ή έχουν πληγωθεί τα αισθήματα σας το σεξ μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο αντίδοτο.



iatropedia.gr