Laman

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Αυτή τη σεξουαλική σου φαντασίωση να κάνεις σεξ κάτω από τα αστέρια με τον καλό σου γιατί την καθυστερείς τόσο;
Εμείς και φυσικά οι επιστήμονες θεωρούν πως το να κάνεις σεξ σε εξωτερικούς χώρους -μακριά από την ασφάλεια της κρεβατοκάμαράς σoy- είναι απελευθερωτικό και όχι μόνο. Σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου, σου μαθαίνει τι πραγματικά απολαμβάνεις στο σεξ και τρίτον (και καλύτερο!) σου δίνει δίνει σεξουαλική απελευθέρωση και απενοχοποίηση. Τι περιμένεις;




Στην αυλή του εξοχικού στο χωριό
Μια γρήγορη ερωτική συνεύρεση στο πίσω μέρος της αυλής σου δίνει ένα εξαιρετικό πλεονεκτήματα. Προσφέρει σε σένα και το ταίρι σου όλα τα θετικά του σεξ σε εξωτερικό χώρο (ένταση, αδρεναλίνη και πάθος) αλλά τη σιγουριά πως δεν θα σας πιάσουν και δεν θα βρεθείτε στο τμήμα ή στο Facebook αν σας φωτογραφίσει κάποιος περαστικός.

Στον καναπέ
Ο καναπές δεν διεκδικεί τα πρωτεία πρωτοτυπίας στα μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ, αλλά το ήξερες πως αυτό το έπιπλο μπορεί να βοηθήσει στον οργασμό σου; Οι ειδικοί αναφέρουν πως τα μαξιλάρια του καναπέ που θα τοποθετήσεις κάτω από τη μέση σου βοηθούν στη δική σου κορύφωση. Όπως και το να σηκωθείς όρθια και να στηρίζεσαι στο μπράτσο του καναπέ!

Σε ξενοδοχείο
Το καλύτερο κομμάτι του σεξ σε ξενοδοχείο είναι μετά το τέλος της ερωτικής πράξης δεν χρειάζεται να καθαρίσεις. Κάνετε check in και η μόνη δραστηριότητά σας θα είναι το σεξ. Επίσης για κάποιον περίεργο λόγο στο ξενοδοχείο οι περισσότεροι εραστές νιώθουν άνετα να υποδυθούν διαφορετικούς ρόλους. Ένα παράνομο ζευγάρι για παράδειγμα, ο επιχειρηματίας και η υπερησία δωματίου και πολλά ακόμη που τα ξέρετε και μόνες σας. Για κάτι ακόμη πιο διεγερτικό βγείτε στο μπαλκόνι, αρκεί να είναι βράδυ. Στο απόλυτο σκοτάδι, με το άγχος να μην σας δουν, με μια όμορφη θέα και δίπλα στο δωμάτιο... σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Σε σκαλοπάτια
Ποιος ήξερε πως το ιδανικό σημείο για σεξ είναι τόσο κοντά σου. Tα σκαλιά (προτείνουμε τις πολυκατοικίας σου) προσφέρουν αίσθηση πάθους και ασυγκράτητου ερωτισμού αν και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως όλοι καταλήγουν ότι δεν πρόκειται για το πιο βολικό σημείο για ερωτικές περιπτύξεις. Πρέπει να ψάξετε αρκετά τη στάση που θα σας βολέψει και ποντάρουμε πως τουλάχιστον για τη γυναίκα δεν είναι το τέλειο σημείο για την κορύφωσή της. Είναι το τέλειο σημείο, όμως, για να του δείξετε ότι δεν προλαβαίνετε να φτάσετε στο κρεβάτι σας για να κάνετε καυτό σεξ!

Σε κάποιο φιλικό σπίτι
Πολλοί εραστές έχουν αναφέρει σε σχετικές έρευνες πως το καλύτερο σημείο που έκαναν σεξ ήταν το σπίτι κάποιου φίλου γιατί έπρεπε η συνεύρεση να γίνει σε απόλυτη σιωπή. Το να πρέπει να είσαι αθόρυβος προσδίδει μια σιωπηλή αίσθηση ερωτισμού και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην συμφωνήσουμε περισσότερο.

Στο ντους
Το να κάνεις σεξ σε πισίνα και στη θάλασσα δεν σε προστατεύει από τα ΣΜΝ και επιπλέον το προφυλακτικό δεν παρέχει την προστασία που πρέπει. Στη ντουζιέρα, όμως, μπορείς να εκμεταλλευτείς το υγρό στοιχείο με περισσότερη προστασία και για τους δύο. Απλά για να μην είναι βαρετό βάλε λίγη φαντασία και προσοχή στα γλιστρίματα!

Στον καθρέφτη
Μπροστά στον καθρέφτη είναι το πιο εύκολο μέρος για να κάνεις σεξ απόψε κιόλας. Οι πιο πολλοί άντρες αναφέρουν πως το doggy style μπροστά στον καθρέφτη είναι απίστευτα διεγερτικό γιατί μπορούν να δουν την έκφραση της γυναίκας αλλά και όλα τα σημεία του σώματος της. Κάνε το για αυτόν!

Στο αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητο θα το ονομάζαμε all time classic ερωτικός προορισμός. Κάντε στην άκρη ενός δρόμου -όχι ιδιαίτερα πολυσύχναστου- ρίξτε τα μπροστινά καθίσματα ή απλά πηγαίνετε στα πίσω και αφήστε τα τζάμια να θολώσουν από το πάθος σας (ναι, ναι σαν τον Leo και την Kate στον Τιτανικό)! Δεν επιτρέπονται πολλές στάσεις, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου θα έρθετε πιο κοντά. Πολύ κοντά!



Πηγή: http://www.queen.gr/