Laman

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τελικά η φετινή τηλεοπτική σεζόν αποδεικνύεται πιο απρόβλεπτη από κάθε άλλη. Ίσως γιατί περιλαμβάνει και πολλούς



πειραματισμούς από διάφορα κανάλια και τα «πειράματα» δεν έχουν πάντα τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Δεν έχουμε καλά καλά προλάβει να φτάσουμε στα Χριστούγεννα και να πλησιάσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και ήδη όπως ακούγεται και αποδεικνύεται κιόλας στην πορεία, αρκετές σειρές κόβονται μαχαίρι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Μετά τη «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega και τις «Τρίχες» του Antenna άλλο ένα σίριαλ φαίνεται πως βλέπει την πόρτα της εξόδου από το πρόγραμμα με το νέο χρόνο.
Ο λόγος για τη φιλόδοξη προσπάθεια ελληνικής μυθοπλασίας που έκανε φέτος το Star –μετά από πολλά χρόνια αδράνειας στο είδος- με τη σειρά «Όρκος Σιωπής». Μεγάλα ονόματα και αρκετά καλή παραγωγή που όμως δεν άντεξε απέναντι στον ανταγωνισμό και φυσικά δεν έφερε τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης που ήθελε το κανάλι.
Και μην κοροϊδευόμαστε, τα νούμερα είναι το απόλυτο ζητούμενο αφού σε αυτά βασίζονται και τα έσοδα της εκάστοτε τηλεοπτικής ζώνης. Και ο «Όρκος Σιωπής» κρίθηκε ότι δεν τα κατάφερε όπως έπρεπε. Έτσι, όπως ακούγεται, αν κάτι δεν αλλάξει εντυπωσιακά προς το καλύτερο, αναμένεται να ρίξει αυλαία με τον καινούργιο χρόνο, γύρω στα τέλη Ιανουαρίου.



Read more: http://www.newsbomb.gr