Laman

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Εμφανή σημάδια βελτίωσης έδειξε ο Παναθηναϊκός, ακόμα κι αν είχε στον πάγκο τον Μάρκους Μεργκ και τον Γιάννη Αναστασίου σε μπουθ της Λεωφόρου.
Οι «πράσινοι» έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο κέρδισαν για πρώτη φορά στην έδρα τους μετά από 2,5 χρόνια, καθώς η τελευταία νίκη τους ήταν στις 22 Ιανουαρίου 2012 στο ΟΑΚΑ. Το «τριφύλλι» έδειξε από την αρχή πως ήθελε το ματς, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν... πέταξε το πρώτο ημίχρονο, όπως συνήθιζε μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Αναστασίου, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι μακριά από τον πάγκο της ομάδας του λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε, έβγαλε αρκετά από τα καλά στοιχεία που την χαρακτήρισαν στην περσινή καλή σεζόν, βάζοντας δύσκολα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η καλή παρουσία των Ζέκα, Πράνιτς και Μέντες στο πρώτο ημίχρονο και η ενέργεια των Ατζαγκούν και Καρέλη, κλείδωσαν το ματς για τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Στιλ έκανε ξανά μια – τουλάχιστον – μεγάλη επέμβαση, προσδίδοντας σιγουριά στην άμυνά του.




Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr