Laman

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ φρόντισε να ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα το κοινό ότι συζητάει την επιστροφή του στον «Iron Man» και το χαρακτήρα του Τόνι Σταρκ και σήμερα το Variety μεταδίδει ότι ο ηθοποιός αναμένεται να επαναλάβει το «σιδερένιο» ρόλο του στην τρίτη ταινία του «Captain America» σε μια συνάντηση υπερηρώων που θα ανοίξει για το σύμπαν της Μάρβελ ένα νέο κεφάλαιο.





Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα φέρει τον Τόνι Σταρκ του στο περιβάλλον του «συναδέλφου» του στους «Εκδικητές», Στιβ Ρότζερς (ο Κρις Έβανς στο ρόλο), όπου θα τους ζητηθεί, να αποκαλύψουν στην αμερικανική κυβέρνηση τις υπερδυνάμεις τους και την πραγματική τους ταυτότητα. Ο Iron Man θα συμμορφωθεί, αλλά ο Captain America θα διαφωνήσει. Συνεπακόλουθα η κατάσταση εξελίσσεται σε ένα είδος εμφυλίου με τον Ρότζερς φυγά και τον Σταρκ στο κατόπι του – σε μια αποστολή που τον εντάσσει κατά κάποιο τρόπο στο στρατόπεδο των «κακών», με προοπτική, στη λογική των συγκοινωνούντων δοχείων της Μάρβελ να, να δούμε πώς εξελίσσεται αυτή η σχέση και στο επόμενο κεφάλαιο των «Εκδικητών».

Αυτή η νέα στροφή της πλοκής συμπίπτει, πιθανόν όχι και τόσο συμπτωματικά, με το reboot της ιστορίας του Εμφυλίου σε μια νέα εκδοχή της σειράς κόμικ του 2006 που η Μάρβελ ανακοίνωσε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Πάντως η προοπτική να δούμε μια σύγκρουση Τόνι Σταρκ - Στιβ Ρότζερς σε μια «Captain America vs Iron Man» ιστορία αλλάζει τελείως το τοπίο στο φραντσάιζ του πρώτου Εκδικητή, ο οποίος με ή χωρίς τη συνδρομή του Σιδερένιου, είναι προγραμματισμένο να κυκκλοφορήσει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του στις 6 Μαΐου του 2016.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εμπορική επιτυχία του «Iron Man» είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η Μάρβελ θα προσπαθήσει να επιστρατεύσει ξανά το χαρακτήρα ακόμα και «ανορθόδοξα» και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μάλλον παίρνει πάρα πολλά για να αρνηθεί να ξαναφορέσει τη στολή.

e-go.gr