Laman

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014





Η LG διευρύνει τη γκάμα των μοντέλων της με πάνελ υπέρ-υψηλής ευκρίνειας και εξελιγμένες τεχνολογίες αναπαραγωγής της εικόνας

Νέα μοντέλα Ultra HD τηλεοράσεων λανσάρει η LG στην ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, η UB830V είναι πλέον διαθέσιμη σε 49 και 55 ίντσες, ενώ η UB820V θα είναι διαθέσιμη σε 42, 49 και 55 ίντσες.


Οι τηλεοράσεις Ultra HD διαθέτουν τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την Full HD και εκπληκτική συμπύκνωση των 8,3 εκατομμυρίων pixels. Επιπλέον, χάρη στο IPS πάνελ 4K, οι προβαλλόμενες εικόνες διαθέτουν υψηλή χρωματική ακρίβεια και σταθερότητα από οποιοδήποτε σημείο, ανεξαρτήτως της γωνίας θέασης.

Ακόμα, η λειτουργία True 4K Engine των UHD τηλεοράσεων της LG, χρησιμοποιώντας εξελιγμένο αλγόριθμο, φέρνει τις πιο χαμηλές σε ανάλυση εικόνες πιο κοντά στην ποιότητα 4K, καθώς η λειτουργία Triple XD Engine υπόσχεται υψηλότερη πιστότητα στα χρώματα, την αντίθεση και την ευκρίνεια.

Τέλος, οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις διαθέτουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή 4K HEVC 30p. Ετσι, μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο  κωδικοποιημένο σε H.264 και HEVC H.265, 30p (καρέ ανά δευτερόλεπτο) χωρίς θολά σημεία.

protothema.gr