Laman

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η έκδοση, ενώ απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα μικρό Sport αυτοκίνητο πόλης με κορυφαίο εξοπλισμό και μηδενικά τέλη.



Η έκδοση Picanto 1.2lt EX Sport 5d διαθέτει τη γνωστή μάσκα της Κia με κόκκινο όμως περίγραμμα, σπορ προφυλακτήρα εμπρός με προβολείς ομίχλης και πίσω σπορ προφυλακτήρα με διπλή απόληξη εξάτμισης.  Τα εμπρός φώτα είναι τύπου projection και περιλαμβάνουν φώτα ημέρας με LED.  Διαθέτει επίσης προβολείς ομίχλης, φιμέ πίσω τζάμια, χρωμιωμένες χειρολαβές, εξωτερικούς καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και σπορ πλευρικά μαρσπιέ.  Οι ζάντες αλουμινίου είναι 14 ιντσών, και το σύστημα πέδησης αποτελείται από Δισκόφρενα και στους 4 τροχούς.

Εσωτερικά το Picanto 1.2lt EX Sport 5d διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, μαύρο σπορ εσωτερικό, χρωμιωμένες χειρολαβές, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, Bluetooth με δυνατότητα streaming, ράδιο-cd με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB& AUX.

Το Picanto 1.2lt με 85ps διαθέτει έναν από τους πιο ισχυρούς κινητήρες της κατηγορίας ο οποίος σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος, τα αναβαθμισμένα φρένα και την ειδικά εξελιγμένη του ανάρτηση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, που δεν περιμένεις να συναντήσεις σε αυτοκίνητο πόλης. Παράλληλα  οι προδιαγραφές ασφάλειας είναι κορυφαίες, διαθέτοντας standard 6 αερόσακους, ESP με VDC και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.  Το σύστημα ISG (Start&Stop)  ανήκει επίσης στον βασικό εξοπλισμό, και φροντίζει ώστε οι εκπομπές ρύπων να περιορίζονται στα 100gr CO2, απαλλάσσοντας το Picanto Sport από τα τέλη κυκλοφορίας.

Το Picanto παραμένει ένα από τα ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας με συνολικό μήκος 3595mm προσφέροντας στους επιβαίνοντες άνεση και ευρυχωρία.  Ο χώρος αποσκευών προσφέρει άφθονο χώρο για τις αποσκευές αφού ανέρχεται στα 200lt, ενώ πολλά μικροαντικείμενα θα φιλοξενηθούν στις πρακτικές θήκες αποθήκευσης.

Το Picanto 1.2lt EX Sport 5d, διατίθεται με 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση (είναι μεταβιβάσιμη) της Kia. Η τιμή του ανέρχεται στις €11.170 με απόσυρση.

 news.gr/