Laman

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Tί σε εμποδίζει να φτάσεις στην κορύφωση; Ένας από τους τρεις λόγους.

"Πρέπει να βάλω πλυντήριο"
Οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο να σκέφτονται όλες τις δουλειές που πρέπει κάνουν αύριο τη στιγμή της συνεύρεσης. Όταν όμως ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ποιες δουλειές πρέπει να τελειώσεις αύριο, τότε είναι σίγουρο πως δεν θα τελειώσεις σήμερα!



Ο οργασμός απαιτεί την συγκέντρωση σου σε κάθε χάδι, σε κάθε κίνηση, σε κάθε κουβέντα με τον παρτενέρ σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό καλύτερα να μην μπεις στον κόπο να κάνεις σεξ.

"Γιατί αργεί τόσο";
Το να στρεσάρεσαι με την σκέψη πότε επιτέλους θα τελειώσεις δρα αναστακτικά. Όταν ο οργασμός γίνεται αυτοσκοπός τότε μάλλον θα τον χάσεις. Αν αρχίζεις και αγχώνεσαι η λύση είναι μία: Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μίλησε στον καλό σου για αυτό που σου κάνει. Ψιθύρισέ του τι σου αρέσει και μίλησε του για αυτό που κάνετε. Έτσι θα σταματήσεις να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα.

Σκέφτεσαι υπερβολικά την εικόνα σου
Αν έχεις κάτι στο σώμα σου που σε κάνει ντροπαλή όταν είσαι γυμνή μπροστά του τότε δεν απελευθερώνεσαι απόλυτα στη στιγμή και αυτό επηρεάζει τον οργασμό σου. Το έχουμε γράψει αρκετές φορές πως εκείνος τη στιγμή της συνεύρεσης δεν σχολιάζει το σώμα σου και δεν σε σχολιάζει. Χαλάρωσε, αποδέξου το σώμα σου όπως είναι και κάνε στο κρεβάτι ότι θα έκανες αν είχες το κορμί μοντέλου της Victoria's Secret.



Πηγή: http://www.queen.gr