Laman

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014


Σχεδόν για όλο το καλοκαίρι και από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Mega, ήταν σαν να ποντάρεις σ' ένα άλογο κουτσό.




Μάρκος όμως αναδείχτηκε στο απόλυτο αουτσάιντερ των τελευταίων ετών, γιατί δεν πήρε απλά την πρώτη θέση, την κέρδισε με πανηγυρικό τρόπο και έφερε τέτοια υψηλή τηλεθέαση που δικαιολογεί όσες σαμπάνιες κι αν άνοιξαν στο κανάλι.

Eπιλέγοντας το Μάρκο, στην ουσία επέλεξε να κάνει την εκπομπή επιθεώρηση και Δελφινάριο, χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι κακό πράγμα, απλά δεν συμβαδίζει με την -μέχρι πρότινος- αισθητική του Mega. Όμως όλα αλλάζουν και όχι δεν θα πω ότι άλλαξα γνώμη, αλλά πρώτον δεν είδα κανένα Δελφινάριο μέχρι στιγμής και δεύτερον θα ήμασταν κομπλεξικοί αν προσπαθούσαμε να κρίνουμε την απρόσμενη επιτυχία. Λένε ότι η επιτυχία δεν κρίνεται, αλλά αναλύεται και έτσι λοιπόν με αυτό το σκεπτικό υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που ο ηθοποιός έσκισε, γιατί η αλήθεια είναι ότι έσκισε.

Ο Μάρκος δεν έκανε τίποτε περισσότερο απ΄ το να παρουσιάσει στο κοινό τον εαυτό του και όχι μια βελτιωμένη εκδοχή ενός άλλου καλύτερου εαυτού και έμπειρου και χαρούμενου παρουσιαστή , αλλά έναν ηθοποιό που παρουσιάζει ένα μικρό τηλεοπτικό show.

Δεν έφερε τη γαλαρία στο πλατό, δεν έφερε τα γνωστά τραπέζια με πανελ, στα οποία κάποιος θα κάνει τον κακό μπάτσο, κάποιος τον καλό και κάποιος θα τον γλύφει. Δεν έφερε το κουτσομπολιό, ούτε το πρωινό κράξιμο.

Είναι έξυπνος, ευφυής, ετοιμόλογος, αυτοσαρκάζεται και έχει πλάκα. Κανονική πλάκα και όχι αστεία από αυτά που παγώνει το κοινό.

Συγκέντρωσε τόσα αρνητικά σχόλια από παντού το τελευταίο διάστημα που στο τέλος έγινε συμπαθής.

Το πιο βασικό από όλα είναι ότι φάνηκε πώς ο κόσμος τον αγαπά και τον θέλει και σ' αυτό δεν μπορούμε να πει κανείς τίποτε. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του.



Πηγή: http://www.queen.gr