Laman

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αν νομίζετε ότι η ανθρώπινη φαντασία έχει όρια, θα αλλάξετε γνώμη, όταν δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες της πολυτελούς σουίτας στο ξενοδοχείο Costa Verde, στη ζούγκλα της Κόστα Ρίκα

Ένα Boeing 727, που την δεκαετία του '60 «όργωνε τους αιθέρες» σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων υπηρετώντας την South Africa Air ή την Avianca Air Lines (στην Κολομβία), βρίσκεται στα βάθη της ζούγκλας, στη Κόστα Ρίκα και έχει μεταμορφωθεί σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου Costa Verde.


H ονομασία της άνετης σουίτας είναι «727 Fuselage Home» (Fuselage= Άτρακτος) και από όταν το αεροπλάνο σταμάτησε να ταξιδεύει, μεταμορφώθηκε σε εκπληκτική σουίτα, με επένδυση ξύλου τικ, που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα και ένα ευρύχωρο λόμπι.





Οι τυχεροί επισκέπτες που διαμένουν στην σουίτα, βλέπουν από το μπάνιο τους το τροπικό δάσος, ενώ τα δύο φτερά του αεροσκάφους έχουν μετατραπεί σε  βεράντες από τις οποίες θαυμάζουν το ηλιοβασίλεμα. Η μηχανή του boeing έχει αφαιρεθεί και τη θέση του πήρε ένας φεγγίτης, του οποίου το άπλετο φως «συναγωνίζεται» σε μεγαλείο τους πολυελαίους της σουίτας.
Η τιμή της σουίτας είναι 250 δολάρια τη βραδιά για την περίοδο από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο και όποιος «απογειωθεί» σε αυτόν τον ξεχωριστό παράδεισο της Κόστα Ρίκα δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τις μαϊμούδες της ζούγκλας, που συχνά περνούν από το Costa Verde και χαιρετούν τους επισκέπτες!




Πηγή  aboutickets.com/gr