Laman

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το εντός έδρας παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του Euro 2016, με τη Βόρειο Ιρλανδία. Το “παρών” στην προπόνηση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ
Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ενόψει του αγώνα με την Β. Ιρλανδία και το απόγευμα της Δευτέρας δούλεψε και πάλι για αρκετή ώρα σε τομείς της τακτικής χωρίς να ανοίξει τα... χαρτιά του για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.





Ο Ιταλός τεχνικός δούλεψε την τακτική με δυο δεκάδες. Στην μια ομάδα βρέθηκαν οι Παπασταθόπουλος, Βύντρα στόπερ, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Γιαννούλης, Τζιόλης και Μανιάτης αμυντικά χαφ . Μάνταλος επιθετικός χαφ, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Μαυρίας και στην κορυφή ο Αθανασιάδης

Από την άλλη τοποθετήθηκαν οι Μανωλάς, Μόρας, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Φορτούνης, Καρέλης, Σαμαράς, Μήτρογλου στην κορυφή.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, που ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διεθνείς. Από την μεριά τους, οι παίκτες περιμένουν μεγάλη προσέλευση στο “Γ. Καραϊσκάκης” καθώς θα είναι το πρώτο παιχνίδι της ομάδας με κόσμο στην προσπάθειά της να φτάσει στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

newsit.gr