Laman

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η σκορπίσια Αφροδίτη ενεργεί με αυτοπεποίθηση σε σεξουαλικά θέματα...
Από την στιγμή που ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, εισήρθε στα σκοτεινά και άγνωστα νερά του Σκορπιού, στις 24/10, η αποπλάνηση έγινε το πιο σημαντικό θέμα στον κόσμο των σχέσεων.



Μυστήριο και ίντριγκα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη θέση αυτής της Αφροδίτης. Μέχρι και τις 16/11, το πάθος γίνεται εντολή, οι μυστικές υποθέσεις και τα ζευγαρώματα θα γίνονται ανεξέλεγκτα, ενώ –ειδικά κάτω από αυτήν την επίδραση- το απαγορευμένο είναι και το πιο δελεαστικό...
Αν και οι ερωτικές ορέξεις μας μπορεί να μας οδηγήσουν σε one night stand, στην πραγματικότητα αυτό που μας ζητά η συγκεκριμένη διέλευση της Αφροδίτης είναι η βαθύτατη χαρά του να διερευνήσουμε τη σεξουαλικότητά μας με έναν πιο τακτικό παρτενέρ – εξάλλου το "άγριο" σεξ ενεργοποιείται από την εμπιστοσύνη. Δύο εραστές κάτω από αυτήν την επιρροή, θα αναζητήσουν ένα ποσοστό εμπιστοσύνης και οικειότητας και αυτό θα είναι το ισχυρό μυστικό της σεξουαλική τους ζωής.
Ετοιμάσου για στιγμές πάθους
-Οι φαντασιώσεις γίνονται πράξη και δεν χρειάζονται αναλύσεις, ούτε πολλά λόγια.
-Μια σέξι φωνή που ψιθυρίζει υπονοούμενα με πάθος είναι ένα από τα καλύτερα «εργαλεία αποπλάνησης».
-Η προσέγγιση των εραστών έχει συγκεκριμένη τελετουργία: γδύνουν με τα μάτια τους.
-Κίνητρο αυτή την στιγμή δεν είναι ούτε η απόλαυση, ούτε ο πόνος, αλλά η δύναμη που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους όταν υπάρχει μια τρομακτική οικειότητα.
-Η σφοδρή επιθυμία αυτές τις ήμερες συνήθως θα έχει βάσεις συναισθηματικές. Δεν θα μπορούμε να αποσυνδεθούμε από τα πάθη και τα συναισθήματα μας.
-Σε θέματα μόδας κι ομορφιάς, λέμε back-in-black: σκούρο eyeliner, διχτυωτές κάλτσες, σέξι δαντελωτά εσώρουχα και πολύ ψηλά τακούνια.
Διάβασε επίσης στο astrology.gr
Ζώδια και σεξ: Πώς θα φέρεις το πάθος κατευθείαν στο κρεβάτι σου
Αφροδίτη στο Σκορπιό. Η μάγισσα ήρθε, η όμορφη έφυγε...
Η μυστηριώδης Αφροδίτη στο Σκορπιό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

newsbomb.gr