Laman

Κυριακή 11 Μαΐου 2014













ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο από το Σκορπιό δείχνει πως είναι δύσκολο να ξεφύγεις από οικονομικούς περιορισμούς, σωματικές αδυναμίες και τις δαγκάνες υποχρεώσεων που σου θέτει μία κοινωνία που αυτή την εποχή δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο. Μπορεί λοιπόν να βλέπεις εκεί έξω καλοκαίρι, αλλά να έχεις ελάχιστο χρόνο για να βρεθείς κοντά στη θάλασσα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να ξεκινήσεις έναν ειλικρινή διάλογο με το έτερο ήμισυ σχετικά με το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή με τον εαυτό σου αν είσαι μόνος/η για να καταλάβεις γιατί έχεις μείνει τόσο πολύ προσκολλημένος/η σε ένα νεκρό παρελθόν. Και τέλος, είναι ώρα να σταθείς στα πόδια σου στον επαγγελματικό τομέα. Αν αδικείσαι, μην το φωνάξεις αλλά απέδειξε το.



ΔΙΔΥΜΟΙ



Αυτή την εβδομάδα είναι σαν να ζεις στο μεταίχμιο δύο εποχών, αυτής που κλείνει σε λίγες ημέρες και αυτής που έρχεται. Κλείνε γρήγορα λοιπόν εκκρεμότητες και εστίασε σε ότι ετοιμάζεται να ξεκινήσει για να διατηρήσεις το κέφι σου σε κάθε περίσταση...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι πως η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που ξεκινά να δείχνει τα δόντια της από αυτή την εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με σοβαρές αποφάσεις και άτομα που ζητάνε να δούνε το πραγματικό σου πρόσωπο και όχι ακόμα μία μάσκα. Είσαι έτοιμος/η για δεσμεύσεις και λύσεις άσκοπων σχέσεων ή μήπως πρέπει να προετοιμαστείς για να είσαι έτοιμος/η την επόμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

Εδώ και αρκετό καιρό είναι πιθανό να έχεις μπροστά στα μάτια σου όνειρα, στόχους και προοπτικές που ανοίγουν ένα καλύτερο μέλλον από το παρόν σου, και αυτό να σου δίνει τροφή να συνεχίσεις να ζεις ακόμα και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Αυτή την εβδομάδα όμως, η καθημερινότητα και η πραγματική διάσταση της ζωής σου θα σε πιέσουν ακόμα περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πότε άραγε αισθάνεσαι πιεσμένος/η, αγχωμένος/η, τρομοκρατημένος/η; Όταν η αντίθεση Ήλιου/Κρόνου στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, που συμβολίζει έντονα και την οικονομική σου κατάσταση, γίνεται έντονη και πιεστική, τότε είναι πιθανό να τρελαίνεσαι με τα χρήματα που λαμβάνεις ή που χρωστάς και να αισθάνεσαι πως πρέπει να δουλέψεις ακόμα περισσότερο ή να βρεις έναν τρόπο να αποδράσεις από ένα σύστημα που γίνεται πολύ άδικο.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν άραγε όρια στην υπομονή, στην πίστη σε ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν καταφέρεις να ξεπεράσεις μία εποχή που σε λίγο καιρό κλείνει ένα τρίμηνο; Η εβδομάδα σε δοκιμάζει ακόμα περισσότερο αφού πρέπει να δείξεις αντοχές απέναντι στη σκληρή δουλειά ή την αναποτελεσματικότητα να βρεις δουλειά. Καλείσαι να οπλιστείς με θάρρος απέναντι σε ανθρώπους που παίζουν με τις προθέσεις σου, δοκιμάζοντας σε απέναντι σε προκλήσεις που για να ξεπεράσεις πρέπει να υπερβείς τα όρια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαθέτεις ερεθίσματα να εντάξεις στην καθημερινότητα σου την άσκηση, τον αθλητισμό και γενικότερα δραστηριότητες που σε βοηθούν να νιώσεις καλύτερα με το σώμα σου και την ευεξία του οργανισμού σου. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους, θα έχεις την ευχέρεια να μιλήσεις πιο άμεσα σχετικά με νέες χρηματικές συμφωνίες που αναζητάς, σχετικά με χρήματα που σου οφείλονται και αναζητάς τρόπους να έρθουν στα χέρια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στα μέσα της εβδομάδας, κάτι που θα φέρει ευχάριστη αναστάτωση στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Θα βρεθείς μπροστά από εργασιακές προκλήσεις, αφού καλείσαι να προσφέρεις όραμα και ενθουσιασμό σε συνεργασίες και νέα project, αφού μπορείς να συνεισφέρεις τη θετική σου ματιά απέναντι στα πράγματα αλλά και την ικανότητα σου να βρίσκεις λύσεις την ώρα που κάποιοι άλλοι στέκονται αμήχανοι μπροστά σε αδιέξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρούσα εβδομάδα θα δοκιμάσει τις ικανότητες σου να δημιουργείς μέσα από αντίξοες συνθήκες ή μέσα από καταστάσεις κατά τις οποίες χάνονται ισορροπίες που σε βοηθούν να κάνεις μετρημένα και πλήρως καθορισμένα βήματα. Πως θα αντιδρούσες λοιπόν αν έπρεπε να μεταβάλεις τις προτεραιότητες σου, αφού πρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και όχι μόνο με τη δουλειά σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες σκέψεις που κάνεις γίνονται σχέδια και συντροφιά με ανθρώπους που μπορείς να συνεννοηθείς και να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής, ετοιμάζετε ένα ταξίδι ή μία επαγγελματική πρόταση που αλλάζει το κλίμα στη ζωή σου. Ίσως πάλι να βρίσκεις τρόπο να ξεπεράσεις τα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή μέσα από γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που φέρνουν με ορμή φρέσκο αέρα στη ζωή σου και σε κάνουν να χαμογελάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ



Πόσο εύκολο είναι να συγκρατήσεις τα λόγια σου αυτή την εβδομάδα; Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει πως διατηρώντας την ψυχραιμία σου και αποφεύγοντας να εκφραστείς γρήγορα, βιαστικά και κάπως αβίαστα, θα καταφέρεις να αποφύγεις να εμπλακείς σε μπελάδες που φέρνουν η συναναστροφή σου με άτομα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα.